Charlotte

I can and will

Brandlarm & Tiger Tiger

Oförglömligt Permalink0
I går gav vi upp på kön utanför Tiger Tiger. Efter en och en halv timme lämnade vi den till glada applåder och tjoande. Som om de skulle komma in ändå, HA. Det var "en ut, en in" policy från typ halvnio, heeelt sjukt. Så ikväll ska vi dra mycket tidigare, med andra typ NU. 
Hade en ganska rolig kväll ändå, jag och Laura hittade ett par grabbar som vi satt och snackade med i vår kök till typ sex på morgonen. Sedan somnade jag som en stock. I en timme. 

Strax efters ju går BRANDLARMET igång. Jag har bara VÄNTAT på den här dagen! Först fattar jag NADA, jag börjar rota runt i mitt rum efter vad det nu än är som låter, hittar ingenting. Plötsligt inser jag: SHIT; det är ju brandlarmet! Klädde på mig något snabbt, tog ett par grejor och stack. HELA jävla byggnaden var påväg ut och de flesta såg helt förstörda ut, haha! Jag trodde knappt det var sant. Vi fick vänta i några minuter, sedan fick vi alla gå in igen och sova i typ två timmar innan jag skulle upp igen för att gå på VÄRLDENS tråkigaste möte om biblioteket som jag lyssnade på med ett halvt öra. Jag satt i alla fall brevid en ganska så söt kille och vi pratade en hel del när vi kunde. Vi tog sällskap bort till the Union också där vi hade ett kort informationsmöte om det. Sedan fick jag äntligen gå hem och sova ett par timmar till innan jag hade en föreläsning. Den var inte ett dugg tråkig dock, så det gjorde inget. 

Och nu ska jag och mina flat mates ut till Tiger Tiger. Annika är inne ikväll med brudarna från hennes lägenhet. 

Nu ska jag tjata på brudarna och Ben och se om vi kan gå någon gång så vi inte fastnar i en sådan där jävla kö igen, haha! 
Till top