Charlotte

I can and will

Syster Yster

Oförglömligt Permalink2
Så syrran föll för grupptrycket och skaffade blogg hon med. Hurra tycker jag, och ni kan läsa den här. Det finns också en länk i sidomenyn bland mina länkar för framtida bruk om ni är intresserade!

Igårkväll kom Andrew över och vi tittade på James Bond som var på tv, hurra! Jag älskar James Bond! Och så myste vi såklart. Han jobbar ikväll och det gör Ellie också och Laura är hemma så just nu är jag ensam hemma men jag ska över till Kat om en stund och se på the X-Factor.

Imorgon är det Halloween fest som gäller! Vårt hus kommer se grymt ut tror jag, det kommer rätt mycket folk. Andrew och hans housemates med polare kommer över runt elva skulle jag tro eftersom Andrew jobbar till 10. Steve och psykologi gänget kommer över och så massor av Ellies polare från jobbet och hennes kurs såklart. Ska verkligen bli superskoj! Vi ska ha en DJ här så musiken kommer vara asbra!! Ser verkligen fram emot detta. Jag och Ellie ska gå upp tidigt imorgon och städa och dekorera. Förhoppningsvis blir huset grymt!!
Till top