Annorlunda Jul

Oförglömligt / Permalink / 1
Jag hade en jätte-trevlig jul med Andrew och hans föräldrar, syster och hennes pojkvän. Vi jobbade båda julafton men slutade samtidigt så vi gick snabbt hem till mig och jag gjorde mig iordnng och packade ihop lite grejor. Sedan var hans pappa så snäll så han kom och hämtade oss vilket var skönt eftersom jag hade tunga julklappar och sånt haha! Då vi kom hem hade Andrew några julklappar kvar att slå in och jag ringde hem till familjen för att önska dom God Jul. När jag hörde morfars röst började jag gråta lite och när jag lade på luren rann tårarna. Som tur var hade jag ju Andrew där som höll om mig tills jag slutade gråta och sedan var det bara mysigt! Vi åt curry till middag och spelade TP efteråt. Jätte-trevligt!

På juldagsmorgonen överraskade Andrew mig med en julstrumpa (han envisades med at det var Jultomten som lämnat den). Vi vaknade runt åtta-tiden och Andrew frågade "Shh, hörde du det där? Vad var det?!" och han sprang till sovrumsdörren, öppnade den och tog in två stora julstumpor och utbrast att tomten varit där haha! Jag fick knästrumpor, en fin blå fotoram, choklad, sockerkaka mix med smak av jordgubb, och ett bokmärke i form av en gris! Sötaste fina, jag blev så överraskad att han gått och ordnat julstrumpa åt mig. Jag kan knappt förstå att detta är vår andra jul tillsammans, känns ibland som jag träffade honom förra veckan.. men å andra sidan känns det ibland som om han alltid har varit där. Gud vad jag älskar den mannen.

Vi samlades alla i köket samtidigt av slump (vi hade inte bestämt någon tid) och åt super-god frukost (äggröra med rökt lax och toast, MUMS!) med ett glas champagne! Riktigt nice! Önskar jag kunde äta det till frukost varje dag haha! Sedan diskade vi upp och gick in i vardagsrumet där vi delade ut julklappar. Av Andrews föräldrar fick jag en jätesöt liten hårborste som matchar fickspegeln jag fick av Andrew förra julen. Jag fick också en toalettväska som är röd med vita prickar på - men det bästa är att den har en bild på en liten vovve på den också! Woho! Så gulligt! Av Andrews syster fick jag en jätte-fin röd mössa som hon stickat själv, den matchar min jacka så blev superglad. Andrew gav mig en bok (atonement), ett jätte-fint glasögonfodral från Cath Kidston (tack Gode Gud, jag behövde verkligen ett eftersom jag haft mina glasögon i ett pennfodral de senaste två åren... haha) och en matchande plånbok från Cath Kidston också, och så fick jag en parfym (Nina Ricci) som luktar super-gott!

Efter julklappsudelningen tog vi det lite lugnt och så var det dags för maten som var huuuur gott som hel, mums, älskar kalkon! Vi tittade på lite tv efter det och både jag och Andrew somnade. Jag behövde verkligen vila lite eftersom jag kände mig alldeles groggy. Vaknade upp efter ungefär 40 minuter eller så och kände mig som en ny person haha! Var gött. Sedan spelade vi ett nytt bordsspel som Sarah's pojkvän hade gett Andrew's familj i julklapp. Jag, Andrew och hans pappa var i ett lag men vi förlorade tyvärr.

Efter detta lekte Andrews pappa med sin nya leksak (Apple TV) och Andrew kunde visa sin familj några bilder från när vi var i Sverige haha, var ett bra tag sedan nu?!
Sedan gick vi och lade oss, vi hade jobb på morgonen på annandag jul. Jag jobbade 9:30 till 18:00 och Andrew jobbade till 19:00. Hans pappa kom och hämtade oss på kvällen och vi åkte till hans farmor och farfar där vi fick lite mat (mackor och soppa och ost, MUMS) och hade julklappsutdelning. Jag blev rikigt överraskad för jag fick en liten julklapp jag också, en söt liten låda från marks & spencers med handkräm och duschkräm. Super!! Jag förväntade mig inte att få någon present så jag blev glatt överraskad.
Andrew kom hem med mig efteråt och vi tittade lite på tv med en kopp te innan vi gick och lade oss, för givetvis var det till att gå upp och jobba imorse! Andrew började dock inte jobba för ens klockan elva (jag började klockan nio) så han fick min nyckel och fick ligga kvar i sängen - avis!!

Idag var det riktigt mycket folk på stan, jag är trött på att alla ska shoppa hela tiden - sluta med det haha! Fast å andra sidan behöver HMV pengarna!!
Nu har Ellie kommer hem från Afrika dessutom HURRA!! och hon och Jenny kommer faktiskt av en slump till Reading på nyårsafton eftersom det är en hemmafest hos en av Jennys vänner. Så ses vi inte på nyårsafton så sa vi att vi ska käka lunch på nyårsdagen tillsammans, GÖTT!! För vet ni? Jag är faktiskt ledig både nyårsafton och nyårsdagen - VILKEN LYX!!!

SÅ, nu jävlar hör ni vilken uppdatering det var minnsan?! Hoppas ni har det fin-fint allihop! Jag ska försöka uppdatera oftare så de här inläggen inte blir så sjukt långa haha!
Till top