Charlotte

I can and will

Supermysig helg!

Oförglömligt Permalink2
Det har varit en mysig helg för min del. Jobbade till halvsex på lördags, gick hem i regnet och duschade av mig från dagens arbete. Andrew slutade jobbet klockan åtta så gick över till honom vid halvnio. Vi tittade på Britain's Got Talent och åt enchiladas! Åhh, så gott det är!

Idag gick vi in till stan (i regnet) och letade kläder åt Andrew. Han får betalt den 26e varje månad  men jag får inte betalt för ens den sista dagen av månaden (så imorgon) så jag spanade bara efter saker jag kanske köper nu i veckan. Andrew hittade en fin skjorta och ett par jeans. Han köpte nästan ett par fina shorts men det har regnat så himla mycket på sista tiden så han avaktar för att se om vi någonsin kommer få fint väder.. haha! Andrew bjöd i alla fall på en burrito till lunch, mums! Så har vi myst hemma hos honom resten av dagen. Jag kanske råkade somna i hans säng en stund medans han spelade tv-spel.. haha, vet inte varför jag var så trött!

Jaa, det har som sagt spöregnat typ varje dag den här veckan och tydligen får vi en paus imorgon men sedan ska det fortsätta resten av veckan. Jag ORKAR inte! Det finns inget jag avskyr så mycket när det gäller väder som regn. Det är kallt och det ska alltid blåsa samtidigt så paraplyn är värdelösa, det är blött överallt så man kan inte sitta ner och skorna blir genomblöta. Så säger dom att det spelar ingen roll om det spöregnar vartenda dag för resten av året, det räknas fortfarande som att vi har torka eftersom det inte har regnat tillräckligt på de senaste två åren så har marken blivit så torr och hård att regnet vi får nu inte kan penetrera det och därmed inte nå till de viktiga vattendragen under marken, där vi får det mesta av vårt dricksvatten från. Suck! Kan ju i alla fall hoppas att bönderna är glada. 

I alla fall! Lediga dagar går sjukt fort och nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Tillbaka till jobbet imorgon..! Längtar till lördag då jag och Andrew har fin-dejt! Ska till en resturang vi varit på en gång förut som gör underbar stek! Ska bli riktigt gött, har redan bokat bord eftersom det är en lördag-kväll och det blir fullbokat rätt fort då. VI är igen båda lediga på Söndag, så det är fint. Avskyr när det går flera veckor utan att vi får lediga dagar tillsammans. Men nu har vi haft tur med en ledig dag i veckan ihop.

Ellie har jag dessutom fått sms:a med idag, det känns gött att kunna meddela varandra normalt igen. Hoppas vi kan ordna så vi kan ses snart, saknar henne så! Och så ska jag nog ner till Portsmouth nästa helg tror jag för en utekväll, åker direkt efter jobbet. Ska bli gött! Får hoppas det inte regnar haha!

Var det föresten någon som lyssnade på Dry the River som inte hade hört dom förut och tyckte det var bra? Let me know! Ska nog köpa deras album imorgon efter jobbet och gå på en liten shopping runda. Behöver nya jeans!!! (och kanske en klänning....)

52 dagar kvar
Till top