Charlotte

I can and will

We're in France!

Allmänt Permalink1
Fan vad härligt det är här, helt otroligt! Igår regnade det tyvärr lite då och då, men vi såg Adriens jobb och den lilla byn där han jobbar. Det är höga berg här och det är jättefint. Imorse när vi vaknade var vi oroliga över vädret, vi såg nämligen inte hur vädret var. Emelie trodde det var skit. Annika fick gå och öppna dörren för att kolla. Hon drog häftigt efter andan när hon öppnade dörren för solsken strålade in i vår lilla stuga och vi ropade alla av lycka. Det var dags att hoppa upp, sola och bada. Helt underbart! Idag var vi också på en jättestor "supermarket" med Adriens mamma, det fanns massa roliga grejor.

Nu har vi duschat och sminkat oss och väntar på att Adrien ska komma hem från jobbet. Vi blir många till middagen, nio personer. Och senare ska vi ut i Genéve. Ska bli rikitgt skoj! På söndag är det rivieran som gäller, woho!

Happy B-day!

Allmänt Permalink2
Idag fyller jag år! Det är en rätt trist födelsedag eftersom jag redan fått alla mina presenter och jag ska sitta på en Swebus i fyra och en halvtimme. Men samtidigt är det roligt för den bussen kommer ta mig, Emelie och Annika till stockholm där vi ska sova över och flyga ifrån Arlanda till Frankrike imorgonbitti!
Imorse, klockan åtta, blev jag väckt av att Hampus ringde. Han och hans mamma sjöng för mig, mest hans mamma som efter en stund utbrister: "Varför sjunger du inte Hampus?! Jag kan inte!" Haha, men det kunde hon visst, och det var härligt att få börja morgonen med ett gott skratt! Jag tänkte att jag skulle gå upp då, det tyckte Hampus med som hade hoppats att han hade väckt mig, men jag somnade faktiskt om i ett par timmar.
Grennaskolan är ute och cyklar idag.. Men jag har roligare saker för mig. Ska strax börja packa! Woho!

Mer shopping

Allmänt Permalink0
Åkte in till stan idag igen med mamma. Köpte en skål till Adriens föräldrar. Jag fick också en kamera, bild visas nedan. Fick dessutom parfym av min bror i födelesdagspresent- Amor Amor, så jävla gött. Jag har inte packat ett piss. Jag har tvättat kläder och laddat telefon, kamerabatteri och iPoden. Packa får jag göra imorgon. Vi åker ju inte för ens tre. Men fan vad gött det ska bli!

Här är min nya kamera som jag ska ta massor med kort med i Frankrike:

Till top