Charlotte

I can and will

Kaka!

Oförglömligt Permalink0
Idag är jag ledig! Jag har storstädat (eller snarare rengjort, eftersom vi har det ganska städat oftast) och vardagsrummet! Sedan bestämde jag att jag fortfarande var uttråkad så jag har bakat en kaka haha! En Victoria Sponge med buttercream och sylt. Har bara en kakform, så har gjort den i två omgångar eftersom dom ska slås ihop som en smörgås. Väntar just nu på att den andra ska blir klar! Blir en fin överraskning till Andrew när han kommer hem hehe!

Det är 53 dagar kvar tills vi åker till Sverige....!

Pass!

Oförglömligt Permalink0


Har äntligen mitt pass. 

Juni, 2010

Oförglömligt Permalink0
Jag hittade en utkast här på min blogg som jag skrev den 23e Juni men aldrig publicerade. Jag tror anledningen till att jag inte publicerade den var att det var ganska privat och känslosamt och jag tyckte väl det blev för mycket. Jag tänker inte dela med mig av hela inlägget, för det är som om en hel annan person skrev det. Men vissa delar. En del av det jag skrev var detta: 
 
"Jag vill ha en sommarförälske som håller i sig för alltid. Jag vill inte ha några fler "kanske han" hit och dit. Jag vill hitta någon snart och jag vill att det ska vara honom med stort H. Jag orkar inte mer. Jag har fått nog. Jag har stått ut med så jävla mycket skit, jag behöver inte mer. Jag fattar grejen liksom. Ge mig bara nu något som fyller mitt hjärta med glädje och lagar det. Ge mig nu något som gör att jag känner mig säker och älskad. 

Att få höra orden: "jag älskar dig" är något jag aldrig hört från någon annan än mina familjemedlemmar och vänner."
 
Så ungefär två månader efter jag skrev detta fick jag höra "jag älskar dig" av honom med stort H. 
Och tre år senare hör jag det fortfarande varje dag.

Vilken tur jag har alltså. 
Till top