Charlotte

I can and will

Dan före dan

Oförglömligt Permalink2
Imorgon har jag min första exam, så större delen av min dag idag har gått till att plugga. Tråkigt, men det har gått bra i alla fall. Min exam är inte för ens kvart över fyra, så ska läsa igenom alla mina anteckningar imorgon. Gick snabbt in till stan idag också för att hämta bilderna som en fotograf tog på båten från balen. Får se om jag lyckas ta ett bra kort på dom, det blir ju ganska dåligt med reflektioner och så. Kanske kan hitta någon som har en scanner istället?

Det är väl i princip det som hänt idag...! Ellie har jobbat som en tok hela helgen, och idag, och hon jobbar igen imorgon. Det måste vara jobbigt, men hon är glad över pengarna hon kommer få för det! Det blev extra mycket jobb nu i helgen dessutom, eftersom 6000 Amerikanska sjömän var i Portsmouth över helgen. Då blir det liv och rörelse kan jag lova! Speciellt i Gunwharf!

Imorgon har jag som sagt min exam. Det är också 9 månader sedan Andrew bad mig bli hans flickvän vilket är trevligt ju. Tänkte laga lite mat åt oss båda.

Helgen

Oförglömligt Permalink0
Fredag
Pluggade under dagen, men gjorde mig sedan iordning på kvällen för utgång! Tog en taxi och plockade upp Kat och Steve och så stack vi till The Union där vi mötte Kai och några andra. Stannade där till strax innan tio då vi tog oss vidare till V-bar. Vi var några som stack vid halvelva eftersom vi ville till Waster innan elva - det är fritt inträde då. Efter klockan elva kostar det tre pund. Fy fan! Där mötte jag Andrew, John, Sophie och Adam med flera. Big River Sounds spelade live, det är ett band som en av John och Andrews vänner är med i och dom är riktigt bra så det var skoj. Resten av folket kom strax till Waster och det var en allt som allt trevlig kväll!

Lördag (igår)
Jag och Andrew vaknade hemma hos mig i tron att det var jätte-tidigt (och med jättte-tidigt menar jag typ tio). Men klockan var 12. Tror vi både mådde lite dåligt av det haha. Typiskt! Hade lite huvudvärk under dagen men det var ingen fara. Pluggade under dagen och lyckades få en hel del gjort! På kvällen gick jag över till Andrew. Vi tittade lite på tv och åt lite mat (med mat menar jag tyvärr Ken's fried chicken. Fan. haha). Titanic var på tv, så vi såg slutet av den och sedan var det the Million Pound Drop live på tv som är super. Vi sprang snabbt till affären innan den stängde vid elva och köpte cola eftersom vi båda blev supersugna. Så tittade vi på American Beauty som jag har på dvd och åt popcorn och drack cola innan det var läggdags. Lugn och mysig lördag kväll med andra ord!

Söndag (idag)
Stannade hos Andrew till typ tre eftersom jag inte orkade ta tag i mitt liv haha. Vi åt frukost, tittade på tv och sedan spelade Andrew ett spel som heter LA Noir som faktiskt är riktigt kul att se någon annan spela. Jag kan ju inte spela på fem öre, så jag nöjer mig med att underhållas av Andrews kunskap haha. Det är i alla fall typ ett detektivspel som utspelar sig på 50talet och man måste lösa massa mord och brott och sådant och arbeta sig upp inom polisen, för att beskriva det kort och slarvigt i alla fall haha. Aja, jag underhöll mig med detta tills jag tvingade mig själv att släpa mig hem och börja plugga igen. Steve kom över på kvällen och vi pluggade i några timmar. Han pillade med Psych and Law, jag satt med False and Recovered memory. Usch, jag längtar tills dessa exam är över!

Några bilder från i Fredags:

Zola, Charlene, Kat och jag

Jag och Zola

Kat och jag

Steve och jag

Kat, Ben och jag!

Och så en smålustig bild på Andrew och mig!

En torsdagslista

Oförglömligt Permalink0
Namn: Charlotte
Piercingar: Inga, om inte öronen räknas.
Tatueringar: Nej, inga. Kommer nog aldrig skaffa heller.
Längd: 168 centimeter.
Skostorlek: EU39/UK6
Hårfärg: Ljusblond
Fräknar: Nej, inga.
Motto: Var positiv!
Kär? Ja! Helt otroligt mycket.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej, jag trivs super där jag är för tillfället. Men jag vill inte bo i Portsmouth för alltid.
Tycker du att du är attraktiv? Sedan jag träffade Andrew känner jag mig attraktiv ofta. Han får mig att känna mig så vacker och fin. Vet inte riktigt hur han gör det, men en stor del är väl att han helt enkelt säger det till mig haha!
Vilket schampo använder du? Det här håret har jag använt Tresemmé jättemycket, men börjar bli lite trött på det. Älskar Gliss, den oranga, men jag kan aldrig hitta den i England!
Vad är du rädd för? Att tvingas lämna England. Att saker och ting ska gå åt helvete. Att bli ensam.
Gillar du berg- och dalbanor? Ja, de är så roliga! Älskar dom!

Senaste…
Filmen du hyrde? Jag och Andrew hyrde The Social Network och en film som hette Monster (tror jag) för ett par veckor sedan. Dom var båda bra!
Filmen du köpte? American Beauty (till mig själv) och Shutter Island (till Andrew) för ett par dagar sedan. Tyckte han förtänade en liten present eftersom han är en så bra pojkvän och han hade sin sista exam igår!
Låten du hörde: Memorial - Explosions in the Sky
Låten du laddade ner? Jag köper låtar från iTunes, antar att det kanske räknas som ladda ner? Köpte senast de låtar jag saknade från ett par av Newton Faulkner's album.
Personen du ringde? Andrew
Personen som ringde dig? Kat
TV-program du såg? Diagnosis live from the clinic, imorse med Andrew
Person du tänkte på? Andrew, för jag tänker på honom oftast. Men också Kat för jag vet att hon ska komma hit snart. Och Steve för vi chattar med varandra just nu. Och Ellie för jag undrar vilken tid hon kommer hem.

Favorit…
Låt: Kan omöjligt bestämma. Förlåt.
Sak att göra: Mysa. Älska. Se på film. Umgås med vänner. Lyssna på musik. Kyssas.
Sport: Ser ju typ aldrig på sort, och jag spelar definitivt ingen sport. Men ishockey är alltid skoj att se på!
Kläder: Klänning!!!
Film: Kan verkligen inte bestämma. Beror ju på mitt humör också.
Bil: Vetefan.
Serie: Grey's Anatomy

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Flera miljoner gånger.
Gråtit över en flicka? Jajjamen, när man bråkat med vänner eller blivit ledsen över något de sagt eller gjort.
Ljugit för någon? Absolut, har väl alla.
Varit i slagsmål? Nope!
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Inte som jag kan komma ihåg!

Antal…
Gånger du varit kär? Beror på vad man menar. Olyckligt kär har jag varit mycket, då den andra personen inte känner på samma vis. Lyckligt kär är jag just nu, och det är första gången i mitt liv.
Gånger ditt hjärta brustit? Åh jag vet inte. Man tänker tillbaka nu och tänker att det var väl inte så farligt kanske. Men jag vet ju att det gjorde så ont då. Några gånger i alla fall.
Hjärtan brustet på grund av dig? Inga, som jag vet om i alla fall.
Tjejer du kysst? En, vi spelade sanning eller konka. Var inte så beredd på det haha!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ett par gånger antar jag, typ när det varit någon artikel i Jönköpings Posten om Grennaskolan.

Senaste…
Boken du läste? Never Let Me Go av Kazuo Ishguro
Personen du fick e-mail av? Steve, han ville jag skulle läsa en ansökan han skrivit och se om det var bra.
Personen du fick brev av? Banken
Personen du fick sms av? Ellie, hon frågade om jag mådde bra och vad mina planer för kvällen var.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? I påskas när vi alla åt nere på hamnkrogen och Andrew var med också!
Saken du köpte? Mjölk, smör och coca cola.
Till top