Charlotte

I can and will

Måste flytta

Vardag Permalink0
Nu har jag inte skrivit här på ett tag! Har väl inga större nyheter annat än att våra hyresvärd ska sälja vår lägenhet, så vi måste flytta. Igen. Känns rätt jobbigt men vad ska man göra? Är bara att bita ihop och leta nytt. Har två månader på oss. Vi vill inte lämna detta område så förhoppningsvis hittar vi något här igen. Älskar ju detta gymmet också! 
 
Åker till Sverige den 17e Augusti, så om lite mer än två veckor. Stannar i fem dagar. Tänkte åka till Skövde och tillbringa lite tid med Emme! Ska bli skoj. Hoppas vädret är fint, så jag kan bada i Vättern. Sedan har Andrew ordnat något mellan den 27e och 31a Augusti men jag vet inte vad det är, det är en överraskning! Ska bli spännande. 

Helg i London

Vardag Permalink0
Åkte ju till London i helgen för att fira Ellie som fyllde 25! Vi åt middag i China town och gick på Cabaret! Här kommer lite bilder: 

Överraskningsresa!

Vardag Permalink0
Åh, jag fick ett sms från Andrew förut där han skrev att jag inte skulle planera något mellan den 27e och 31a Augsti. Det är ju helgen över min födelsedag. Vad spännande! Undrar vad han har hittat på! 
 
Jag är ledig från jobbet den här veckan och jag har varit sjuk sedan förra onsdagen vilket har varit irriterande! Men idag mår jag mycket bättre. Inte tillräckligt bra för gymmet dock. Så irriterande för jag ville träna ordentligt den här veckan. Ska ju springa mitt lopp nästa Söndag!! 
 
I helgen ska jag till London och fira Ellies födelsdag. Ser fram emot det supermycket! Laura och Jenny kommer också, ska bli så kul!! 
Till top