Charlotte

I can and will

Balkongen

Vardag Permalink0
Idag har jag haft gröna fingrar! Jag tänkte det kunde vara kul att odla egna grönsaker. Har planterat tomater och chili. Har också Rosmarie! Mums! Och ett olivträd- men oliver har jag inget hopp om haha! Härligt med färska örter på balkongen! 


Dessutom hittade jag några gullvivor på vägen hem, luktar så gott! Jag vill ha värme!

Vardag Permalink0
Alltså är SÅ trött på denna kyla. NÄR kommer värmen?! Imorse när jag vaknade och gjorde frukost så sken solen och det var sååå fint ute. Skulle mer än gärna vilja äta min frukost på balkonen men det går inte för det är för kallt. Är ju för fan snart Maj, såhär sent brukar våren aldrig komma! Urgh. 
 
Är i alla fall bara fyra och en halv vecka kvar till vår semester, ska bli så himla gött!! Kör i en extra växel nu så här nära semestern, ingen alkhol och inget socker för ens vi är på flygplatsen! Väger just nu 67 kilo, får se om jag kan ta ner det till 62 eller så fram tills dess. 
 
Idag är jag ledig och jag tänkte gå och kanske köpa några nya växter till lägenheten, tänkte titta lite på inredningsgrejor på TK Maxx om en stund... Väntar bara på att Andrew ska föra över pengar till vårt gemensamma konto haha! Jag får lön på Fredag, och den lönen inehåller dessutom min bonus woho!
 
Längtar SÅ till vår Sverige resa dessutom. Är så nöjd med mina planer för Stockholm. Har till och med bokat bord för två middagar och en lunch. Så skönt att ha grejor planerat!! 
 
Ikväll ska jag till gymmet med Helen. Jag var där igårkväll och körde styrketräning för benen. Idag blir det bröst och triceps! WOHO! 

Före och efter :)

Vardag Permalink1
Måste bara visa en före och efterbild eftersom jag är Så glad :) Till top