Charlotte

I can and will

Fun, fun, fun!

Oförglömligt Permalink2
Jag har haft några riktigt mysiga dagar med Andrew, har haft så himla skoj! Jag skulle kunna skriva om allt, men har ju en del bilder och de säger nog mer!

Tjejen som spelar bas heter Amy och är vän till Andrew, de var super!!

Andrew har skoj!

Och det har jag med haha

Jag och en av Andrews vänner som heter Kat

 

Jag och min favorit

Hihi!

Det var väldigt kallt att sitta och vänta på tåget till Reading mitt i natten!

Andrew tog mig till musemuet i Reading haha!

Kanske inte riktigt en prinsessa... men ändå! haha

Och så en jävla massa uppstoppade djur haha!

På fredagen gick vi ut till en fin nattklubb och firade att ett par av Andrews vänner, som är tvillingar, fyllde 21!

Tröjan som jag hade tänkt att ha på mig med min nya kjol hade gått sönder, stort hål i armen, så jag var tvungen att på mig en vanlig t-shirt och min svarta, trista kjol. Men det gjorde inte så mycket, hade riktigt skoj ändå!

Vi dansade lite också!

Min sötaste vet hur man rör sig på dansgolvet, haha!

 

Det snöade nyss en stund i Portmsouth men nu har det slutat igen. Men gud vad kallt det är!! Igår kväll var jag hos Andrew eftersom ingen annan var hemma och han erbjöd mg att komma över eftersom jag hade varit alldeles ensam annars. Finaste fina. Idag är hans näst sista kväll på jobbet, och imorgon jobbar han sitt sista skift. Jag tänkte städa köket och antagligen mitt rum också, sedan ska jag plugga och vänta på att Laura kommer hem ikväll! Så är det ju resultaten av X factor ikväll också, nästa vecka är det semi final så två personer kommer åka ur ikväll!! SPÄNNANDE haha

 

 

Wiiiie!!

Oförglömligt Permalink1
Idag åkte jag, Ellie och Laura till Asda och vi slängde allt glas vi hade samlat på oss, speciellt efter festen haha! Sedan handlade vi massor med mat eftersom vi desperat behövde det. Nu är skåpen fyllda med tomat på burk i prinicip haha! Underbart.

Imorgon åker ju jag och Andrew till guildford för en spelning vilket ska bli riktigt kul. Förut idag ringde han mig och frågade om jag ville åka till Reading efteråt istället för att åka tillbaka till Portsmouth. Han har en vän som fyller 21 så det är fest på Fredagen. Vi åker tillbaka till Portsmouth på lördag morgon. Riktigt roligt, ser verkligen fram emot det!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig!! Godnatt

Ganska så trist dag

Oförglömligt Permalink0
Igår lyckades jag skriva klart min covering letter, läsa ut min bok om consciousness och läsa nästan ett helt kapitel i min evolutionary psychology bok. Plus att jag lyckades göra två omgångar tvätt och somnade relativt tidigt. En rätt så produktiv dag med andra ord. Steg upp imorse och kände mig rätt pigg, jag åt till och med frukost!! Jag tror det är för att varje gång jag sover hos Andrew eller han sover här så äter vi frukost i sängen på morgonen så jag börjar bli van vid att äta frukost ganska så fort efter jag har vaknat. Så imorse vaknade jag med en aptit vilket är ovanligt för mig.

Men så fort jag kom till min föreläsning kände jag mig plötsligt otroligt trött och jag har varit jätte-trött hela dagen! Usch, har nickat till under mina föreläsningar men har ändå lyckats lyssna relativt bra, speciellt på den andra. Så det var ju okej! Gud vad jag skriver om tråkiga saker.. Aja!! Håller i alla fall på att organisera julbord med "the psych lot". Nästan alla har berättat vad de vill äta. Vi ska till Yates igen iår och det ska bli supernice. 8 pund för tre rätters middag? JA TACK. Super!

Nu måste jag vila en stund, sedan ska jag och Laura äta middag och sen ska jag plugga resten av kvällen, woho haha!


Till top