Charlotte

I can and will

Fräknar...

Oförglömligt Permalink0
Andrew har dom sötaste fräknarna över hela hans nacke. Den luktar så gott också.

Det var allt jag hade att säga idag.

Mardröm

Oförglömligt Permalink0
Hade så fruktansvärt svårt att sova igårnatt, och jag skulle upp så tidigt också! Började jobbet halvåtta. När jag tillslut somnade drömde jag en fruktansvärd dröm. Jag hade en hjärntumör och jag skulle dö precis vilken dag som helst. Jag och Andrew åkte hem till Sverige för att vara med mamma och pappa tills jag dog. Pappa försökte muntra upp mig med att ta med mig och åka vattenskidor... haha! Men mest låg jag i soffan med Andrew som höll om mig och grät. Så kände jag att jag hade svårt att andas och kände mig så svag. Då visste jag att jag nog inte skulle överleva en dag till. Jag fick sådan panikångest, grät och grät och skrek till mamma: "mamma jag vill inte dö!" och mamma grät också och kunde inget göra.
Jättejobbigt verkligen! Kändes så himla verkligt. Jag vaknade ett par gånger och kände sådan fruktansvärd lättnad, men när jag somnade om så fortsatte bara drömmen, usch. Vilken lättnad när jag till slut vaknade på morgonen och drömmen var över. Tur att man har en underbart söt pojke bredvid sig som man gosa med för att känna sig bättre!

Har i alla fall fått ledigt för jul av min chef, så himla skönt! Men har inte bokat biljett ännu eftersom jag väntar på att Andrew ska se om han kan få ledigt. Han måste söka om ledighet genom något himla datorsystem dom har på jobbet, han sökte det idag så får vänta och se. Om han inte får ledigt bokar jag biljett för mig själv, och jag förväntar mig detta eftersom det är svårt att få ledigt över jul när man jobbar i affärer som vi gör. Men vi får se, man vet ju aldrig! Vore ju underbart roligt att visa honom en riktigt Svensk jul!

Sex stycken September

Oförglömligt Permalink0
Tänkte gå tillbaka lite i tiden, göra som Niotillfem och visa er sex stycken September (eller så nära September jag kunde hitta haha) 
 
År 2012 såg jag ut såhär: 
 
Jag hade precis fyllt 24 år och jag hade massor med vänner som kom för att fira det: 
 
 
Plus att det var i September förra året som jag och Andrew hittade vår fina, fina lägenhet. Vi flyttade in den första Oktober och Andrew hade köpt blommor åt mig och bubbel: 
 
 
 
 År 2011 Såg jag ut såhär: 
 
 
Jag och Andrew had precis firat ett år tillsammans, och jag bodde i Oxford med farmor och farfar. Jag åkte ner till Portmsouth i September för första gången sedan examen för att fira Martins födelsedag. Var en rikitigt rolig kväll med många vänner: 
 
 
 
 
År 2010 såg jag ut såhär: 
 
 
Jag, Ellie och Jenny åkte till Kos i en vecka (bilden ovan är tagen från den underbara semestern!). Men viktigast av all, var att jag och Andrew precis hade träffats och blivit ett par: 
 
 
 
 
År 2009 såg jag (och Zola) ut såhär: 
 
 
Hade precis flyttat tillbaka till Portsmouth, jag hade ingen dator eftersom den hade gått sönder, men jag fick en ny skickad ett par veckor efter jag flyttat. Jag flyttade in i ett nyss hus med Amy och två till personer jag inte längre pratar med haha. Såhär såg mitt rum ut då (så jävla fult haha!) 
 
 
 
 
År 2008 såg jag ut såhär: 
 

Jag flyttade till Portsmouth, England med Annika för att börja på Universitet. En av de första festerna vi gick på (bland väldigt, väldigt många fester...) var smurf-festen!! Jag valde den här bilden för det är allra första bilden jag har av Andrew. Två år innan jag träffade honom, det är hans arm man ser i bakgrunden som tar ett kort. Man kan se hans ansikte också, så roligt haha! 
 
 
 
 
 
År 2007 såg jag ut såhär: 
 
 
Och jag, Emme, Annika och Adrien var i Frankrike i nästan två veckor! 
 
 
 
 
Till top