Charlotte

I can and will

Ny kjol!

Vardag Permalink0
Ni får ursäkta dessa urdåliga bilder jag tog i badrumsspegeln :P men köpte en ny kjol idag från H&M! Gillar den. Har vikt ner kanten så den blir lite mindre i midjan, den var väldigt bred annars och det tyckte jag såg konstigt ut.

Tänkte ha på mig detta på söndag då jag ska åka till London och träffa syrran! 

Föresten provade jag en kjol idag i storlek 14 (storlek 42) och den var för stooooor!!!!! Blev såååå glad haha!!! 

Väldigt onyttig helg!

Vardag Permalink0
Känns som jag gått upp alla kilon den här helgen jag förlorat dom senaste två veckorna haha! Var avskedsfest för vår chef på lördag så blev gaaaanska mycket vin om man säger så. Så kom Ellie igår och jag var jättebakis, så åt en hamburgare till lunch och kfc till middag 🙊 usch! Tillbaka till att vara nyttig nu då! Fram till jul får det nog bli nu alltså- skärpning haha! 

Ska jobba ett nattskift på onsdag, 16 timmar! Börjar klockan fyra på eftermiddagen och slutar åtta på torsdagsmorgonen. Snark! Men jobbar då inte resten av torsdags eller fredag så det är ju skönt :) vi ska installera lite grejor i affären och det kommer ta hela natten. Hoppas det går fort! 

Viktnedgång

Vardag Permalink2
Har ju en liten viktnedgångsutmaning med min kära bror fram till jul. Idag är vecka två av utmaningen och jag har gått ner 2.1 kilo sedan vi började! Gick ner 1.4 första veckan och 0.7 denna veckan- trodde jag inte efter en ganska onyttig helg med emme och Andreas haha!! 
Till top