Charlotte

I can and will

I can see your halo

Oförglömligt Permalink1
Igår tillbringade jag dagen med att leta jobb och putsa upp mitt CV. Jag gick också på en liten promenad i solen. Jag hängde en stund med Amy, Jess och Jason och sedan köpte jag middag på asda. Det blev pasta bake. Ellie kom hem från jobbet och Laura kom hem strax efter det och det var gött att vara oss tre igen! Vi stod i köket medans jag lagade maten och bara pratade och åt vår middag där också haha. På kvällen ansökte jag faktiskt ett jobb. Ett företag i Portsmouth som vill ha någon som kan prata flytande Svenska eller Finska så jag tänkte att jag kan ju lika gärna ansöka och se vad som händer!

Klockan tre kommer min finaste pojkvän över och jag har en liiiten överraskning åt honom hehe! Inget speciellt men skoj ändå! Hoppas alla har det bra!! I helgen är det mycket fest som gäller för mig. Imorgon är det Frankies 21årsdag och vi ska hem till henne först, plus att William och Kate ska ju gifta sig så det kommer vara mycket fest runtom i landet. På lördag ska Lauras 22årsdag firas på Bar38. Ska bli skojigt!

Tatty Teddy vinst

Oförglömligt Permalink1
Min påsk var jättebra! Jag, Ellie och Jenny åkte hem till Ellies föräldrar. Vi tog en liten promenad med hennes vovve Harry som blev så trött efter ett tag att han fick bäras en bit haha, sötaste! Så fick vi supergod middag också, lamm till huvudrätt - mums! Tittade en del på tv också hehe. Vädret har varit fantastiskt sedan jag kom tillbaka till England och på Måndagen på vägen hem åkte vi alla till New Forest och satte oss på en filt och Ellies föräldrar hade gjort en piknik. Var jättegott! En häst höll oss sällskap haha. Allt som allt, mycket trevligt!

Igår fick jag träffa min finaste Andrew igen efter en veckas abstinens. Vi lagade jättegod mat, myste och tittade på tv. Var skönt att vara tillbaka i hans armar. Idag gick vi ner till havet efter frukost och vi köpte glass och gick runt bland alla spelmasiner de har. Jag lyckades faktikst vinna en jättefin tatty-teddy med 10 pund som satt fast på hans öra! Jag blev hur glad som helst haha. Andrew sa att jag såg ut som jag vunnit X-factor (Idol) haha!

 

Allt som allt en bra dag som avslutades med att titta lite på tv med Ellie. Har också letat lite jobb online. Ska börja söka ordentligt den här veckan hade jag tänkt. Usch vad jobbigt att växa upp!

På fredag ska jag ut och fira att Frankie fyller 21 och på Lördag ska vi fira att Laura fyller 22 så det är full rulle. I helgen har dessutom jag och Andrew varit tillsammans i 8 månader hehe. Får bli lite mys på Söndag tycker jag!

Glad Påsk!

Oförglömligt Permalink0
Glad påsk alla hemma i Sverige! Är väl idag de flesta firar, som vanligt kör man på aftnar i Sverige. Här i England är det väl imorgon som gäller mera. Ellie kom hem idag, men så stack hon iväg till jobbet efter några timmar haha. Skönt att inte vara ensam i huset längre dock. Vi tittade på Glee i alla fall och imorgon ska jag ju hem till hennes föräldrar. Jenny kör, woho!

Har tillbringat min kväll hemma hos Andrew med John, Rebecca och Jason igen. Adam var hemma nu också men han ska till Portugal imorgon. Var i alla fall skönt att kunna tillbringa min lördagkväll med folk så jag slapp vara ensam! Har precis tagit en dusch nu och ska sova för jag är dödstrött och vi åker klockan elva imorgon-bitti så gäller att stiga upp hehe!

I've known it from the moment that we met,
no doubt in my mind where you belong
Till top