Charlotte

I can and will

Grattis Emelie Berlin!!!

Oförglömligt Permalink0
Usch vad dålig jag har blivit på att blogga, men jag orkar bara inte! Haha, det kommer nog en period snart då jag bloggar hela tiden ska ni se. 

Igår var det super trevligt!! Maten som Victoria hade gjort var super god och jag var the bbq master (typ). Alla tyckte det var gott och det var trevligt. De flesta gick hem innan tolv dock, Emma och Sanna åkte in till stan och festade så de stannade inte och käkade och Monica fick sådan lust att åka in och festa så hon tog en taxi in till stan haha! Nirro stannade kvar ett bra tag och hon, jag och Vican satt och drack vin och tjatade. Var soft!!! Fler sådana kvällar tycker jag, det är inte så dumt att vara här uppe faktiskt, vi är ju alltid nere i Gränna hos alla andra, ibland vill man ju ge tillbaka lite gästfrihet. 

Pratade nyss med Emme Pemme som idag FYLLER 21 ÅR!! WOHO!!! Grattis, grattis, grattis gumman!! Jag kan knappt vänta tills på måndag, ska bli så jävla gött att ses och festa till det lite. Och jag kan inte annat än att le då jag tänker på att jag ska få träffa Nohis!!! 


Jag och Nohis när han var mycket mindre än vad han är nu! Detta är taget i Septemeber då jag var och hälsade på i Skövde


Födelsedagsbarnet!! 

Nu ska jag städa upp köket innan föräldrarna kommer hem, och sedan ska jag jobba!! Kommer vara mycket idag kan jag tänka mig, första lördagen då semestern har börjat för många!! 

Uppdatering kanske?!

Oförglömligt Permalink0
Nu har jag inte skrivit blogg på tre dagar! Det har väl inte hänt så mkt, jobbat på berget och hängt med tjejerna, grillat ett par gånger och njutit av gott vin och gott sällskap, inte fel! 
Lönen kommer imorgon, woho! 

Och på Måndag ska jag äntligen få se bästisen igen, ska bli helt underbart, vi ska ha så skoj hon och jag!! Och lille Nohis,  han växer ju så det knakar!! 

Jag fick Nirros lilla cupcake som hon haft hängande i bilen, så sjysst! Så jag skrev "I miss you xxx" på den och lade den i ett kuvert och så ska jag skicka den till Steve, haha! Han lär le när han får den i posten, hihi! 

Chiquitita

Oförglömligt Permalink0
Igår var det bara jag och Vican i serveringen efter fyra, men vi hade i alla fall Bea i disken vilket var underbart eftersom det var lite kaos i ett par timmar! Men allt lugnade ner sig då regnet kom. Fick ihop bra dricks också, men gud vad folk tjatar om denna jävla JP insändaren som påstod att våra mackor skulle ha blivit mindre, vilket är skitsnack!! Men det verkar ju som om folk gärna kommer upp för att kolla om det stämmer, så all publicitet är väl bra publicitet, haha! 

Igårkväll chattade jag lite med Ben, och han skojade om att alla Abba låtar var om honom. Så jag skojade och sa: "om jag var en Abba låt, undra vilken jag skulle vara då?" Han bara: "öhh?" Varpå jag svarade: "Vaddå, har du aldrig hört något fråga något sådan förut eller?" haha! Men så svarade han plötsligt, väldigt simpelt: "Chiquitita." Det var gulligt tyckte jag, för den låten är fin. 

Jag chattade lite med Emme Pemme igår och det verkar som att jag antagligen åker till Skövde nästa måndag och firar hennes födelsedag och stannar över natten, så kanske hon och jag går ut om vi kan, woop!! Ska bli så underbart att se henne och Nohis igen! 


Till top