Charlotte

I can and will

Finally Friday

Allmänt Permalink0

Japp, friday it is! Gött! Men vad händer? Vetefan. Har inga pengar och ingen lust med jkpg ändå. Blir nog till att dra ner till Annika och umgås med henne, och möjligen Monica? Om inte hon drar in till stan dvs!

Imorgon ska vi som sagt till Skövde, ska bli asgött! Ser jättemkt fram emot det. Träffa Emme, utan mage, och lilla Noah! Och självklart Andreas också, haha!

Torsdag

Allmänt Permalink0
Var hos Annika igår och tittade på Grey's Anatomy som vanligt. Efter Fråga Olle gick vi hem till Monica och satt där en stund och drack lite te och bara pratade. Sedan gick vi hem till Annika igen och sov. Idag gick Annika och jag till bibblan en snabbis och kollade på vad de hade för lite olika biologi och psykologiböcker. Stannade inte där speciellt länge, men kändes rätt gött att vara tillbaka där. Fast den störande cirkusmusiken var ju något man hade förträngt!

Pratade med Emelie idag igen, och vi ska nog åka till Skövde på lördag om allt går som vi vill, haha! Ska bli underbart att se den lille. Och Emelie vill ta sitt första glas vin med oss också, nice! Woho!

Mostis

Allmänt Permalink1

Jag tänte att eftersom jag är Emelies bästa kompis, så kan jag ju kallas för mostis. Haha! Skitful och låter asbarnsligt, men det är ju typ det jag är. Så det är så det får bli. Mostis Charlotte. hihi!
Kan knappt vänta tills jag får se lille Noah! Wiiie!!

Till top