Charlotte

I can and will

Dåligt uppdaterande

Oförglömligt Permalink0
Förlåt, jag vet, jag suger på att blogga just nu! Mina dagar består mest av att få klart det här projektet och på kvällarna vill jag bara göra ingenting.
Igår gick jag sent över till Andrew, typ halvett på natten eftersom han och John hade intervjuats på en liten online radio-station om deras band viket var skoj.
Även om det var sent så var det riktigt mysigt och hade en så himla fin kväll, morgon och dag med honom. Ibland är det bara extra speciellt av någon anledning, vet inte varför.

Fick mer feedback och det går bra, har fått mycket positiv feedback och bara några förändrar jag behöver göra! Är en hel del jag måste jobba på men satsar på att bli klar över helgen och lämna in skiten på Måndag, möjligen tisdag. Deadline är på torsdag så skönt om man lämnar in några dagar innan hehe.

Längtar till torsdag då jag och Andrew åker till London och nästa fredag då vi kommer hem till Sverige, woho!!

Trist lördags

Oförglömligt Permalink0
Har egentligen ingen lust alls att skriva blogg men inte precis som jag har någonting bättre för mig. Har varit en ganska händelselös dag. Gick till bibblan halvelva på morgonen med Fawcett. Satt och pluggade till halvfyra (med avbrott för en snabb lunch). Gick hem, städade upp i köket, slappade lite. Gjorde middag. Tog ett bad och en dusch (så jag kunde tvätta håret) och nu sitter jag här och väntar i princip på att det ska bli senare så jag kan gå och lägga mig. Ska till bibblan igen imorgon. Önskar Andrew var här, lördagar är ganska jävla tråkiga utan honom.

Glöm inte ställa om klockan

Tvättsvamp

Oförglömligt Permalink2
Andrew sov hos mig inatt. Vi tittade på tv och åt pasta bake och hade lite efterätt också, supergott. Vi började båda klockan nio imorse, var lite jobbigt att gå upp eftersom det tog ett tag för mig att somna igår. Men skönt att gå upp med gott om tid för frukost.

När jag och tjejerna åkte till Kos i September så fick vi varsin liten naturlig tvättsvamp av en kvinna på stranden. Hon sa att den var bra att tvätta ansiktet med. Jag har haft den undangömd i en liten ficka på sidan av min "garderob" fram tills häromdagen då jag rensade alla mina små fickor och lade den lilla tvättsvampen på mitt smyckeskrin som står i fönstret. Imorse såg Andrew den och frågade var det var. Jag kom för ett ögonblick inte på ordet "sponge", så jag sa "um... It's a.. eh.. Tvättsvamp!" för jag kom plötsigt på att han kan ju det ordet. Vi skrattade lite och jag tänkte inte så mycket mer på det för ens jag satt på min föreläsning och dagdrömde lite.
Jag vet inte, men på något sätt var det en så fin sak att jag kan kunde slänga in "Tvättsvamp" i den meningen och han förstod. Precis som vi säger fika. Typ.. en tröst på något vis? Jag vet inte om det ar logiskt eller jag kanske är lite konstig bara. Men det är fint att han frågar mig om ord ibland, och lär sig dom även om det ofast bara är på skoj och han säger dom for att han tycker det låter kul, så betyder det något för mig ändå, att han gör så.

Jag vet inte om han förstår hur fin och underbar han är i mina ögon, och hur mycket sådana småsaker betyder för mig. Det sägs att kärleken är blind, men jag har aldrig sett så klart.  

Ohhhh, Cheesy!!!


 

Till top