Charlotte

I can and will

Fem År

Oförglömligt Permalink0
Jag skapde den här bloggen i början av November 2006, vilket betyder att jag har haft den i fem år nu! Det är ganska bra när man undrar vad man gjorde ett speciellt datum etc, den har varit till mycket hjälp!
Vi tittar lite på vad jag gjort den 29e November sedan 2006 (och har jag inte skrivit något på den 29e, så tar jag det närmaste datumet!)

29/11/2006
Verkar som detta var på en helg eftersom jag säger att kvällens avsnitt av OC drar igång haha.. Jag och syrran åt alltid chip och tittade på OC, tror det var på fredagskvällar? Skitgött. Verkar som jag var trött på en viss snubbe som hade flickvän också och som tyckte det var kul att jag var intresserad av honom. Synd att man var lite ung och dum och kär och bara inte kunde ignorera människan!

29/11/2007
Jag hade varit inne i stan och köpt en massa julklappar! Hade dessutom hittat en jätte-fin röd klänning till mig själv som jag tänkte ha på mig på julafton. Planerade in en dag med UCAS planering dessutom och påstod att det fanns massor med snygga killar på A6 haha

30/11/2008
Mitt första år av Uni och brorsan var på besök! Vi skulle båda åka tåg den dagen, han skulle till London för att åka hem och jag skulle till Oxford för att hälsa på farmor och farfar. Tydligen var mamma och pappa där också.

29/11/2009
Skrev kortfattat att jag inte orkade blogga men att jag skulle skriva snart och lägga upp bilder på juldekorationer vi satt upp i huset. Jag hade haft en helg med tjejerna!

28/11/2010
Jag och Andrew hade kommit tillbaka till Portsmouth efter ett par trevliga dagar i Guildford och Reading. Det var första gången jag var i Reading och första gången jag träffade hans föräldrar. Nu träffar jag ju dom var och varrannan helg haha! Jag lade upp en massa bilder från våra kvällar tillsammans och berättade att nu hade Andrew bara två skift kvar på bion innan han slutade jobba där. Jag såg fram emot detta eftersom vi då kunde börja tillbringa lördagar tillsammans och se på saker som X factor haha. Tydligen var det svinkallt och det snöade en liten stund i Portsmouth.

Lista

Oförglömligt Permalink0
1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var 13 år gammal, så detta var min första termin av högstadiet. Det var bra för det var på Grennaskolan och det var MYP så man slapp Ribba och vår klass var skön. Jag minns fakitkst inte så mycket mer av sjuan, vi var väl mest irriterande, fnittrande tonåringar liksom.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Bodde i Portsmouth och pluggade järnet eftersom det var mitt sista år av Universitet. Började smått få lite panik över min dissertation. Hade varit tillsammans med Andrew i tre månader och hade aldrig varit lyckligare. Helt fantastiskt år!

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Estrella Sourcream & Onion med OLW Fresh Island dip, OLW stjärnor och hjärtan, Quavers, Salt & cider vinegar crisps, doritos chips med deras ost dip.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
Yellow - Coldplay
You know what I mean - Cults
Darling I do - Landon Pigg & Lucy Schwartz
Resin on my Heart Strings - Newton Faulkner.
Feels Like Home - Edwina Hayes

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJARDÄR?
Köpa några hus lite överallt, sluta jobba, resa när jag ville, plugga mer och ge massor till välgörenheter.

6) FEM DÅLIGA VANOR?
- Dålig på att spara
- Kan vara ganska lat ibland
- Skjuter upp saker
- Kan ofta bli rastlös och uttråkad
- Läser inte så mycket som jag borde göra

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
- Resa
- Äta god mat
- Mysa med Andrew
- Lyssna på musik
- Umågs med vänner

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
- 
Playsuit
- Keps
- Tracksuit
- String trosor
- Jumpsuit

Skön helg

Oförglömligt Permalink0
Ja det blir inte så mycket bloggande när jag jobbar och de senaste gångerna jag har varit ledig har jag tillbringat dom dagarna med Andrew. Men idag är jag ledig och jag är hemma! Jag är lite sjuk också men mår bättre idag än jag gjorde igår i alla fall.
Tillbringade helgen med Andrew, han bjöd mig på middag på lördag kväll efter vi båda slutat jobbet. Vi bestämde oss till slut för att gå till samma resturng vi gick till på min födelsedag och vi råkade få samma bord och servitör också haha! Var rätt kul. Det var jättemysigt och pizzorna var supergoda! Efteråt gick vi till en kinesisk resturang/bar där några av Andrews arbetskamraters band spelade och massor av hans jobbarkompisar var där. Var trevligt!
På Söndagen åkte vi in till stan och gick runt lite vilket var trevligt och på kvällen hade vi chips och cola och tittade på film och tv. Var supermysigt!!
Till top