Charlotte

I can and will

Silly me!

Oförglömligt Permalink0
Idag har varit en jobbig känslomässig dag, helt utan anledning. Kände mig bara ledsen. Som tur var har jag världens bästa pojkvän och han kom över en stund och tog hand om mig så nu mår jag så himla mycket bättre! Då han gick passade jag på att gå till Asda och köpte nya pennor och ett nytt block eftersom jag har min första föreläsning imorgon. Sista terminen, någonsin. Känns ledsamt!

Ingenting annat har hänt idag haha. Jag ska försöka plugga lite i alla fall. Jag sa ju att jag skulle börja med mitt projekt idag. Måste verkligen börja få saker gjort när det gäller den! Ska se om Kat har lust att komma över ikväll och glo på film eller nåt.


In time I found myself in happiness with you

Oförglömligt Permalink0
Åh, vilken underbar helg jag har haft!

I fredags var det ju fest som ni vet och i Lördags gick jag över till Andrews. Jag köpte med mig lite mat från Asda som vi bara slängde in i ugnen och så var det klart. Southern fried chicken & chips, mums! Så hade jag köpt en jordgubbs cheesecake också. Vet hur mycket Andrew älskar cheesecake haha, och det är en av mina favoriter också! Älskar digestive botten speciellt, kexigt gott hehe! Var en så himla mysig kväll, tiden går alldeles för fort varje gång jag träffar honom. Vill bara att den ska sakta ner. Ibland när jag ser på honom blir jag så fylld av kärlek att jag bara vill explodera. Vet inte hur man förklarar något sådant för någon utan att låta galen...? Han är det verkligen det finaste jag vet. Är så fruktansvärt glad att jag träffade honom.

Idag har varit en riktigt bra Söndag också! Ellie fick sluta jobba tidigare så vi käkade lunch på puben runt hörnet, mums! Sedan gick vi till Gunwhard och träffade Jenny. Vi såg på Black Swan med Natalie Portman. Sjukt bra film.. och sjuk film! Den är verkligen hur konstig som helst. Väldigt mörk och mystiskt och faktiskt riktigt läskig på sina ställen. Vet inte om jag kommer köpa den dock, kände mig rätt lustig då jag såg på den och jag vet inte om jag skulle vilja se den igen? Men jag rekommenderar att se den. Speciellt på bio, tror den har mycket bättre effekt då!

Nu ska jag och Ellie krypa ner i sängen och se på Glee hehehe!

 
Lördag

Oförglömligt Permalink1
Igår var en kul kväll! Förfestade hos little Joe och jag kände inte en kotte men det var skoj ändå haha. Sedan gick vi till Waster, som är i samma byggnad som Liquid.. fast ni vet ju ändå inte (förutom Annika) vad jag pratar om så det spelar ingen roll haha. Steve och dom var ute också, de skulle egentligen till Jongleurs men jag blev så glad för de kom till Waster istället woho!! Så umgicks med dom större delen av natten och vi delade alla en taxi hem. Allt som allt, en kul kväll!

Nu ska jag gå över till Asda och köpa mig och Andrew middag och dessert, sedan ska jag duscha och sen ska jag över till hans. Får se vad jag köper för mat, något mumsigt!

Fint sagt tycker jag!

Till top