Charlotte

I can and will

Skojigt!

Oförglömligt Permalink1
I går var superskoj med pojkarna. Var bara jag, Steve och Ben. Vi träffade Gemma och Kay en liten stund inne på Liquid, och Bens flatmates också, som vi gick till casinot med efter Liquid. Allt som allt en skojig kväll! 

Ikväll ska jag ut igen, ska träffa Steve, Ben, Mark, Goldie, Sian och Holly utanför Route och vi ska dansa halva natten hehe. Ska bli skoj det med hoppas jag! Trist att det inte blir någon förfest, men pojkarna har inte råd med det. 


Ben är taskig mot Bruno!!




Freaks.




























Till syster yster

Oförglömligt Permalink4
Idag har jag gått på stan med Annika. Jag hittade en jättefin grej som jag tänkte Vican kan ha i håret när hon går på balen. Bild visas nedan. De hade flera stycken superfina, det var svårt att välja, men både Annika och jag tyckte den här var finast. 
Jag köpte också leggings och en klänning jag ska ha på mig ikväll. 
För jag, gott folk, jag ska ännu en gång ut ikväll. Med Ben och Steve, vet inte om fler hänger på! Imorgon ska vi ut igen till Route- Standard!
Härligt solig dag, inte ett moln på himlen typ, men det är fortfarande en aning kyligt! Hoppas det ändras snaaaart. 


Gunwharf

Oförglömligt Permalink0
Igår sa jag godnatt till alla efter några filmer och tänkte bara sitta och chilla vid facebook en stund. Men så skrev Ellie på facebook att de inte var trötta och undrade om jag ville komma upp igen. Slutade med att man tog ett par drinkar och bara satt och tjatade. Jag och Danny satt uppe till halvsju på morgonen och bara pratade om allt mellan himmel och jord, det var asncie! 

Idag hängde jag med Ellie, Danny och Vicky till Gunwharf och vi gick bara runt lite och käkade på burger king. Köpte lite prylar på HMV så vi ska se på Cold Feet ikväll, får se vilka fler som vill! 

Har tagit ut massa skräp och dammsugit köket nyss, håller också på att tvätta. Jag håller på att bli sjuk också vilket SUGER. 
Till top