Charlotte

I can and will

Blommor

Vardag Permalink0
Imorse vaknade jag tidigt av någon anledning. 
 
Så jag bestämde mig för att ta tuben till Bethnal Green och gå till Colombia Road Flower Market och knäppa av några bilder. 
 
Det var en väldigt mysig morgon. Mina flatmates är på semster nu i två veckor, så jag har lägenheten för mig själv. Det är också skönt även om det ibland kan bli lite ensamt. Men tror Amy kommer nästa helg i alla fall. 
 
Jag ska på bröllopsfest på Fredag. Tydligen ska Andrew dit med. Vi får väl se. Känner ingenting angående det just nu. 
 
Här har ni i alla fall lite bilder på blommor jag tog idag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

365 dagar singel

Hjärtat, Vardag Permalink0
För 365 dagar sedan gjorde Andrew slut med mig. 
 
Kan inte förstå att det gått ett helt år. Ibland känns det som det hände förra veckan, men oftast känns det som årtioenden sedan Andrew var min pojkvän.
 
Jag minns inte hur det känns att ha någon nära, jämt. Någon som sover brevid, som håller om, som tröstar, leker och lagar mat åt en. Minns inte hur hans kyssar kändes, eller om hans skäggstubb kliades mycket. Hur låter hans röst igen? Vad brukade vi prata om? Vad skrattade vi åt? 
 
När bilder kommer upp känner jag ingenting. Inte ens nostalgi. 
 
Ett år har gått, och vad har jag lärt mig? Inte speciellt mycket om mig själv i alla fall om jag ska vara ärlig. Jag visste redan att jag var stark och självständig.
 
Jag har tyvärr lärt mig att det kan plötsligt göra väldigt ont långt senare. Sex månader senare kan man vakna upp och inte vilja gå upp ur sängen på hela dagen. 
 
Men jag gjorde det ändå. Jag gick upp, drack te, åt mat, gick till jobbet, gick ut, drack vin, sprang, skrattade, grät, såg på tv, gick på museum, gick på konserter. Jag tvingade mig själv att göra allt sådant, om och om och om igen. 
 
Tills en dag kändes det kul igen.
 
 

Nähepp

Vardag Permalink1
Ja ni. 
 
Jag orkade ju såklart inte vänta längre så jag tog mod till mig och skrev till killen på jobbet på instagram chat och frågade om han ville ta en drink någon gång. 
 
Han sa att det lät bra och om jag ville lyssna på massor med berättelser som inte verkade ha varken ett slut eller en mening så var han min man. Men för att ge full information så har han någon i sitt liv som inte skulle bli glad om det var mer än bara socialt. 
 
ÅHHHHH 
 
Så jag svarade att även fast jag gillade berättelser utan slut eller mening, så frågade jag för att jag trodde han var singel och nu kände mig lite bortgjord men aja. 
 
Han svarade snälla var inte det, att han var verkligen jättesmickrad och hade älskat att tråka ut mig till döds. Att det var dålig timing och att jag tyvärr måste fortsätta stå ut med hans konstigheter i köket. 
 
JAG. DÖR. 
 
VARFÖR är någon så fin inte tillgänglig för mig haha? Aja. Var ju skönt att jag fick veta det nu istället för att fortsätta försöka flörta i flera veckor eller månader till HAHA. 
Till top